یک هفته مانده به کنکور چه بخوانیم؟

یک هفته مانده به کنکور چه بخوانیم؟

یک هفته مانده به کنکور چه بخوانیم؟

۱-  از هفته‌ی آخر به بعد، یادگیری جدید را کنار بگذارید. یادگیری مطالب جدید باعث می‌شود در یادآوری آن‌چه قبلاً آموخته‌اید دچار مشکل شوید.

۲- بهترین کار این است که مطالبی را که تا به حال یاد گرفته‌اید مرور کنید. مسلماً منظور از مرور، خواندن کلمه به کلمه‌ی همه‌ی مطالب نیست. بسته به این‌که چه‌طور درس می‌خوانید، می‌توانید با روش‌های مختلف این کار را انجام دهید. اگر در حین مطالعه عادت دارید که از مطالب خلاصه‌برداری کنید یا زیر نکات مهم خط بکشید، این عادت باعث می‌شود به راحتی بتوانید مطالب را مرور کنید. اگر چنین عادتی ندارید، ورق زدن کتاب‌ها و نگاه کردن به کلماتی که درشت‌تر یا به رنگ دیگری نوشته شده‌اند و نگاه کردن به نمودارها و جدول‌ها به شما کمک می‌کند مطالب را مرور کنید.

۳- دقت کنید چه مطالبی را قبلاً زود فراموش می‌کردید و در فهم کدام‌یک اشکال داشتید. در مرور باید به این مطالب بیش‌تر تأکید کنید.

۴- مجموعه‌ی تست‌های سال‌های قبل به شما در مرور مطالب کمک می‌کند. ضمن این‌که از این کار برای مرور مطالب نیز کمک می‌گیرید. تست زدن را جدی‌تر از قبل انجام دهید. به این معنی که زمان پیشنهادی را خیلی دقیق رعایت کنید تا تمرینی باشد برای جلسه‌ی کنکور.

۵- از مجموعه تست‌هایی که شبیه دفترچه‌های واقعی کنکور هستند استفاده کنید تا چشمانتان به نوع حروف و اندازه‌ی آن‌ها عادت کند و مهم‌تر از همه یاد بگیرید که چگونه وقت‌تان را در جلسه‌ی کنکور تنظیم کنید.

۶- در هفته‌های آخر خیلی‌ها در این فکر هستند که چه کارهایی می‌توانستند انجام دهند اما انجام ندادند و فکرهایی از این قبیل. کارهایی را که انجام نداده‌اید کاملاً فراموش کنید؛ فقط به زمان باقی‌مانده فکر کنید و از آن استفاده کنید.

۷- در مرور هم مانند مطالعه، کیفیت مهم است نه کمیت. شما با هشیاری و با استفاده از روش‌های مناسب می‌توانید تمام درس‌ها یا بیش‌تر آن‌ها را با دقت مرور کنید. فقط توجه کنید که مرور، همان خواندن نیست. مرور نوعی یادآوری سریع ذهنی با توجه به مفهوم کلی است. در حالی که خواندن، کلمه کلمه بیان کردن مطالب است.

۸- استراحت کردن و پرهیز از مرور درس‌های مشابه با هم باید مورد توجه قرار گیرد.

۹- برای دریافت کارت ورود به جلسه به موقع مراجعه کنید. معمولاً همراه کارت، یک برگه‌ راهنمای حوزه‌ی امتحانی هم داده می‌شود. فراموش نکنید آن را هم از مسئولان توزیع کارت بخواهید.

۱۰- مشخصات شما در کارت ثبت شده است. آن‌ها را به طور دقیق کنترل کنید. از روی شماره‌ی داوطلبی محل امتحان را پیدا کنید. زمان برگزاری آزمون گروه‌های مختلف فرق می‌کند. زمان آزمون گروه خودتان را هم کنترل کنید.

نویسنده مطلب: امیر نامداری

امیر نامداری

پاسخ دهید

هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...